E-post (måste anges) (Adressen lämnas aldrig ut). Ta något som är runt och smalt, kanske skaftet på en kniv, barnsked eller något annat och forma små hjärtan i kakorna
Både jag och barnen älskar småkakor, så perfekt att ställa fram till fikat och dessa är ju extra snygga med lite grön färg för att förstärka pistage-känslan och kristyren toppad med hackade pistagenötter
Det är riktig kul bakverk och riktig-riktig gott. Jag måste tacka till Cecilia som gör mig spanat in dessa kakor när hon gjorde dem och tusen tack till Hanna som delar en riktigt fantastiak gott frosting
Det var ett tag sedan som jag bakade småkakor men när jag hittade detta receptet kunde jag inte låta bli, det lät så gott och kakorna var ännu godare än jag trodde
Barnsligt goda blev dessa kakor. Ca 18-20 st. 18-20 st Dumlekolor. Dela nu degen i 18-20 bitar. Grädda nu ca 8-10 min. 1 Ca 18-20 st. 18-20 st Dumlekolor
2-3 dl kokos. Lägg bakplåtspapper i en ugnsform (minimum 40x40 cm) Häll smeten i långpannan och grädda 15-20 minuter i nedre delen av ugnen. 2-3 dl kokos
Ta små bitar åt gången. Förra året och året innan var dessa kakor otroligt populära bland er läsare. Många av er la upp bilder på instagram och mailade mig bilder av era egna ”slice n’ bake” kakor
Häromdagen var jag hos en granne som höll på att baka dessa underbara kakor, jag fick smaka när de kom direkt från ugnen, varma var de något av de godaste jag ätit på länge
Sirapssnittar - Endast grunddegen. Jappgodis - 6st små "styck" (delade i grova bitar). Daim - 6st små "styck" (delade i grova bitar). Jappsnittar - 6 st "styck" jappgodisar, (delade i grova bitar). Daimsnittar - 6 st daim "styck" daimgodisar (delade i grova bitar). Grädda i 10-12min och skär sen längderna i lagom stora, sneda bitar medan kakorna är varma
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.