Varva kassler och ananas i en ugnsform. Kassler och ananas i ugn600 gram kassler2 små eller 1 stor burk ananasskivor 1 dl chilisås2 dl grädde1 tsk sambal oelekriven ostSkär kasslern i 0,5 cm tjocka skivor. 600 gram kassler
Fräs purjo och champinjonerna, i med kassler och skinka. Varva pasta, purjo & kasslerfräset, grönsaker i ugnsfast form avsluta med såsen och den resterande osten
Stek fläskfiléen, salta och peppra, låt svalna. Kavla ut smördegsplattorna, lägg på de svalna skurna skivorna fläskfilé, skinka ,salami och de hackade marinerade tomaterna ,och klicka sedan på Créme bonjourenoch lägg sist på ostskivorna
Skär kassler och tomater i skivor. Lägg i den skivade kasslern och de skivade tomaterna. 400 g kassler. Skiva champinjonerna och skär bleksellerin i fina bitar
Skär kassler i cm-stora bitar samt finhacka shalottenlöken, fräs i lite smör i en stekpanna på inte allt för hög värme då bränner löken och blir bitter
Martina Ca 556 kcal/port med ris Ca 334 kcal/port utan ris 4 port 500 g kassler i strimlor 1 röd paprika 1 burk ananas ca 170 g 1 purjolök 1 msk smör 1 msk curry 1 msk soja sås. Häll över kasslern och till sist 50 g riven ost Recept lagat av Martina Kommentar. 500 g kassler i strimlor
Skiva och skär skinkan i små bitar, skär haricots verts i mindre bitar. Grovriv osten. Vispa ihop vatten, vinäger och såspulver, koka upp under konstant omrörning
Börja med att röra ihop pajdegen, om ni använder flytande margarin så kan den röras ihop för hand, annars rekommenderar jag att använda degkrokarna med handvispen eller matberedaren
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.