Citronrostade morötter ochlökarmed böndipp och stekt halloumiHär har jag försökt plocka upp lite smaker som jag förknippar med sommar, såsom basilika, halloumi, citron och morötter
Koka upp soppan på nytt, och smaka därefter av med svartpeppar. Den som inte har tillgång till eller är förtjust i Ricard (eller annan typ av Pernod) gör rätt i att smaksätta soppan med en skvätt vitt vin
Smaka av med salt och peppar. Servera soppan med brödet. Skala och hacka lökoch morötter. Värm vitlöksbaguetterna enligt anvisningarna på förpackningen
Garnera med skivade rädisor, salladslökoch koriander. Riv ingefäran över nudlarna och blanda sedan i sesamolja, chili, lite av salladslöken, strimlad morot, pressad lime och koriander
Helst så vill man äta dem utan att tillreda för mycket men kokta rödbetor med en god dijonsenapsvinegrette och mild nyskördad Bjärelök är fantastiskt gott
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.