Slå i grädde och vinbärslikör. 4 kycklingfileer1tsk salt1 krm svartpepparett par kvistar rosmarinett par kvistar timjan2 dl vispgrädde1 dl vinbärslikör (eller annan bärlikör eller koncentrerad saft)1 tsk kalvfondsalt och svartpepparHetta upp lite olja i en stekpanna
Men jag har ju vinbärslikör på kommande, egenodlad basilika att piffa upp tråkmaten med, ett fång lysande, gula solhattar utanför Glaspalatset och, sedan imorse, en burk sylt på vita vinbär till vintern
(Vi har för övrigt för första gången gjort egen svart vinbärslikör i år. Den hemgjorda svart vinbärslikören har lämnat en restprodukt – svarta vinbär fyllda med brännvin
Smält sockret, tillsätt vinbärslikören och koka ihop blandningen en aning. 3 cl svart vinbärslikör. 1. Bena ur riporna och mal lårköttet tillsammans med köttet från fyra av ripbrösten
Rensa bären och lägg dem i en rymlig burk. Häll på brännvinet och sätt lock på burken. Låt stå i rumstemperatur och skaka burken dåoch då under 2 månader
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.