Blanda grädden och kryddan (efter smak) och häll sedan grädden + champinjonerna över den nästan färdiga kycklingen och ställ sedan in i ugnen i 200 grader ca 10 minuter
För det är inte lätt att hålla vikten när man driver en blogg med mat och bak inriktning. 2 vitlöksklyftor. 2 tsk basilika. 2 tsk oregano. 2 dl ris (okokt). 2. 2 vitlöksklyftor 1 burk krossade tomater. 2 tsk basilika. 2 tsk oregano. 2 dl ris (okokt)
Gratinera mitt i ugnen på 225 grader tills rätten fått fin färg, ca 15-20 minuter. 200 g bandspagetti. 21/2 dl naturell keso. 1/2 tsk salt. 1/2 krm svartpeppar. 2 dl broccoli
½ tetrapack Kelda Thai soppa (2,5 dl). 240 g kokta nudlar. Strimla kycklingen (eller häll i chicken fillet påsen) och bryn den i lite olja eller Fry easy (sprayolja)
200 grader. 2 dl créme fraiche paprika & Chili. Ta kasslerbiten och dela den på 2 delar, skär den i skivor och lägg snyggt i. ugnen i 20 minuter. 200 grader. 2 dl créme fraiche paprika & Chili
2 tsk olja. 1-2 vitlöksklyftor. 2 tsk spiskummin. 2. Strö över osten, gratinera i ugnen på 225 grader i ca 5-7 minuter eller tills osten har fått fin färg. 2 tsk olja. 1-2 vitlöksklyftor 2 tsk spiskummin
Sätt ugnen på 225 grader. Täck formen med aluminiumfolie och koka fisken i ugnen tills den är vit och fast, ca 20 minuter. 2 msk hackad dill. 2 msk hackad persilja. 1 liten finstrimlad purjolök (enl receptet 2 msk). 2 tsk margarin
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.