Till och med barnen tyckte det var gott, de fick dock inte så mycket av själva buljongen då den blev ganska stark (även innan den extra ingefäran och chilin åkte i)
Strimla kålen och lägg med moroten och gurkan, strö över saltet och blanda väl. Igår lagade jag oootroligt god vietnamesisk sallad, jag var ju och åt Thang Lang Pho på men blev för att vara helt ärlig rätt besviken, små portioner och oinspirerade tillbehör, inte som i Berlin
Därför känner jag även ett stort ansvar för att dela med mig av rätten igen. Smakerna är desamma som vietnamesiska vårrullar men salladen går betydligt snabbare att göra
Smaka ev av med mer vinäger eller lime. Strimla kycklingen grovt. Garnera med paprika och basilikablad. Bryn currypastan i olja någon minut och tillsätt sedan kycklingstrimlorna
ex japansk, thailändsk eller som här, vietnamesisk. Middag med lite hetta, syra och fräscha smaker är vad du hittar här i det Mårtenssonska köket i dag, när det handlar om en färsröra som serveras med färgglada grönsaker och en sötsyrlig dressing (och kanske lite sriracha om man som Håkan älskar hetta
Bryn kycklingfileerna i smör och olja, salta och peppra. Nu sitter de med farfar och kollar på Kalle Anka… tänk att den serien håller i sig, från generation till generation
Denna gången blev det kyckling i hoisinsås med pak choi, ingefära, paprika, rödlök och vitlök. Hetta upp en stekpanna med olja och fräs kycklingen på hög värme, lägg sedan över på en tallrik
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.