Skär kycklingen i mindre bitar, stek den till fin färg. Ha över alla andra ingredienser i en gryta och låt det puttra under lite försiktig omrörning, tillsätt kycklingen och låt puttra ett tag till
Skär kycklingen i mindre bitar, stek den till fin färg. Ha över alla andra ingredienser i en gryta och låt det puttra under lite försiktig omrörning, tillsätt kycklingen och låt puttra ett tag till
Strimla kycklingfiléerna och stek dem, krydda med salt och vitpeppar. Strö över kycklingen och bacon. Ingredienser 4 personer4 st kycklingfiléSaltVitpeppar2 pkt bacon200 g philadelpiaost100 g vitlöksost5 dl matlagningsgrädde1 påse pastafjärilar1 burk creme bonjour (creme fraiche vitlök och örter)1 purjo1 röd paprikaGör så härKoka pastan. Gratinera i ugn 200 grader till det fått lite färgHelt underbart gott. 4 st kycklingfilé
Rör ihop såsen och häll över kycklingen. 6 personer 6 kycklingfiléer 5 dl vispgrädde 3 dl creme fraiche 3 msk kinesisk soja3 vitlöksklyftor ev 2 tsk sambal oelekLägg filéerna i en ugnsfast form. 6 kycklingfiléer
Chinamat är något jag verkligen kan bli sugen på mitt i natten. O inte hjälper det att man ligger i sängen med telefonen i handen o söker på instagram efter just chinamat för att bli ännu mer lockad av alla bilder som lagts upp
Kyckling med nudlar i stark sås är bland det godaste som finns och blir så mycket smakrikare än på restaurang när man kan välja själv vad man vill ha i och inte
Då rekommenderar jag det starkt att ni gör den. Får se hur det blir med det, men igår var det som vanligt onsdagspasta, och det blev kyckling med massa parmesan
Jag är bara tvungen att dela med mig att detta receptet igen för det är så himla gott. Jag har sagt det tidigare men ska ni laga en endaste curryrätt till i ert liv så är det lätt den här ni ska laga
Skär kycklingen i mindre bitar och krydda dem med chili explosion och stek dem till fin färg. Skär baconet i mindre bitar och stek på och strö över kycklingen
Gott men otroligt starkt. Skär kycklingen i mindre bitar och stek i olja i en het stekpanna. Men om du låter den småputtra en halvtimme blir det rent otroligt starkt
I vår familj är vi mest förtjusta i lår/ben-delarna på kycklingen och filéerna lämnas till sist. Normalt när hel kyckling säljs till ett bra pris brukar jag stycka i förväg och använda filé-bitarna för sig i gryta eller något mer avancerat
Det här blev en god sötstark sås som passar perfekt till kyckling. Ida tyckte inte såsen var nå god men jag tror det kan bero på att den blev lite väl stark för hennes smak, trots att hon är van vid stark mat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.