Sätt ugnen på 175°. Vispa äggvitorna med citronsaft och 1 dl av sockret till skum på medelhastighet. Tillsätt sedan resterande socker och fortsätt vispa på högsta hastighet till styvt skum
1. Sätt ugnen på 150 grader. Rör ihop alla ingredienserna till degen. Bred ut på bakpapperklädda plåtar så tunt som möjligt, markera med slickepott hur stora rutor du vill ha
Bred smör på Polarbrödet. Koka äggen. Hacka äggen. Finfördela 1 burk anjovisfileer. Blanda ihop creme fraiche, hackade ägg, anjovis, dill, socker, salt och senap
Den här smörgåspepparkakan är min absoluta favorit när det gäller allt i pepparkaksväg. Min mamma brukade baka det här när jag var yngre varje jul – men jag skulle kunna äta den året om
1. Bryn köttet tillsammans med lök och purjolök i lite smör i en gryta. Tillsätt curry efter smak. Lägg i den skivade bananen och rör ner creme fraiche och buljong
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.