Hetta upp äggröran försiktigt på mycket svag värme och rör hela tiden mot botten med en trägaffel. Smält smöret i en tjockbottnad kastrull och häll i smeten
Stek/fräs allt tillsammans i stekpanna med lite smör tills allt fått färg och är färdig stekt. Vispa ihop ingredienserna till omeletten i en passande bunke krydda med salt pch vitpeppar
Jag undrar hur det kommer sig att jag aldrig har gjort ugnsomeletter innan, det är ju verkligen perfekt att blanda ihop när man vill ha något som både ska gå snabbt och vara nyttigt
Servera grytan med en vitlöksdoftande rättikegratäng eller ett krämigt blomkålsmos. Skär rotsellerin i små tärningar, liksom två av champinjonerna, och hacka vitlöken riktigt fint
Blanda i och toppa med grön sparris, olika sorters svamp, bacon, purjolök eller andra grönsaker. Nu är det bara att blanda ner bacon, purjolök och champinjoner
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.