Ett matminne som jag har från min barndom är varma tunnbrödsrullar fyllda med skinka och purjolök. Jag har många gånger tänkt att jag ska försöka göra en LCHF-variant av dessa tunnbrödsrullaroch idag blev det av
Helst vill man ha fasta och fina tunnbrödsrullarmed så lite luft i som möjligt. Sker sedan upp tunnbrödsrullarna i lagom portionsbitar, lite beroende på vad du ska ha dem till
En favoritmacka på picknickenen är en enkel rulle fylld med lax och pepparrotsost. Smaka av med. Vi brer på pepparrotsost, lägger på laxskivor och rullar ihop till en rulle
Lägg lite lagom med sallad över rödlöken och avsluta med kalkonpastrami. Finhacka rödlöken (ta så mycket som du gillar) och strö det över Philadelphiaosten
Smaka av med salt och peppar samt en klick smör. Red av med maizena. Salta och peppra rensteken. Skala potatis och betor, dela ned i mindre bitar, vänd i olivolja, timjan, vitlök, salt och peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.