4 4 ägg 500 g räkor 2 dl lätt crème fraiche 1 msk riven pepparrot salt och peppar 1 l vatten 1 1/2 msk salt 600 g torskfiléer ev dill till servering Lägg till i inköpslistan
Spröda potatisflarn och knaperstekt bacon ger fin kontrast mot den milda torskfilén. Den kan ersättas med vanlig äkta soja, men minska då mängden soja något och söta sedan upp såsen med lite råsocker
Jag gjorde förstås rätten glutenfri, ugnsbakade fisken på låg värme i stället för att koka den, och lyxade dessutom till det hela medspenat i botten ochräkor på toppen
Servera pajen som ensamrätt tillsammans med en fräsch sallad, eller som ett inslag på en buffé. Fördela broccoli, spenat, lax ochräkor i pajskalet och strö över krydda
Koka upp grädden, lägg ned den frysta spenaten, och låt den tina i grädden. Tillsätt tomaterna (strimla dem om du tar stora soltorkade tomater), laxen, räkorna, dillen och örtkryddan, och vänd ned pastan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.