Att fylla fläskfiléoch kyckling tycker jag är riktigt najs. Välj någon typ av rökt "finskinka" som prosciuotto eller serrano och satsa på färsk basilika i stället för torkad
Fläskfilé med tomat, mozzarella och basilika. En fläskfilé som du skär skåror i, varva med mozzarella, lök och tomat och basilika, krydda med salt och svartpeppar
Japp det var dags för vardagslyx återigen och eftersom att veckans bravader inom mattillredning gått ut på att det skall vara snabbt och enkelt tänkte jag idag insupa atmosfären av det vi i folkmun numer kallar slowfood
Fast vi gjorde på ungefär halva receptet och använde fläskytterfilé i stället för fläskfilé. Köttet går att göra dagen innan, och sen kan man göra dressingen och lägga upp på förmiddagen
Lägg pastan i en stor form och häll fläskfiléskivorna, såsen och tomaterna över pastan. Nu tror jag att jag ska lägga mig på soffan ett tag och fundera på dagens middag eller kanske sova ett tag
Fläskfilé fylld med fetaost, soltorkade tomater och bacon. Blanda ihop fetaost, hackade soltorkade tomater, några hackade färska basilikablad och bland i lite av oljan från dom soltorkade tomaterna
Lägg pastan i en stor form och häll fläskfiléskivorna, såsen och tomaterna över pastan. Idag har Olivia haft kalas igen, på eftermiddagen kom släktingar och fikade blåbärspaj, äppelkaka, kladdkaka med päron och After Eight , dajmtårta , kladdkakemuffins och kokosmuffins
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.