Ställ i kylen i 1½-2 timmar 200 g toblerone. Vispa grädden. Smält chokladen i vattenbad. Tillsätt gulorna och rör om ordentligt innan chokladen stelnar
Vänd försiktigt ner grädden och tobleronen i äggblandningen. 50 g toblerone i små bitar. Börja med att vispa äggulor, socker och vanilj till en luftig smet i en skål
Är man hjortronälskare som jag är kommer den här parfaiten att falla en i smaken. choklad, dessert, efterrätt, glutenfri blogg, glutenfri efterrätt, glutenfri parfait, glutenfria köket, glutenfriakoket
Jag gjorde det enkelt för mig och gjorde en fluff på Toblerone som jag spritsade ovanpå. Toppade gjorde jag sedan med en Toblerone bit och ringlad dulce de leche
Strö över hyvlad toblerone och dekorera med hallon. 400 g chokladcookies125 g smör2 1/2 dl kesella400 g philadelphia ost1 dl strösocker3 ägg 200 g tobleroneGÖR SÅ HÄR. 200 g toblerone
Ta fram parfait en stund innan det är dags att äta. Idén till denna parfait har jag hämtat från tidningen Matmagasinet, men i deras recept saknades den mörka chokladen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.