Knaperstek fläsket. Späd med mjölk och grädde under omrörning. Smaka av med salt och peppar. Smaksätt eventuellt löksåsen med lite av det smälta fettet från stekningen
Stektfläsk, löksås och squashlådebitar. STEKTFLÄSKMED LÖKSÅS. Under min uppväckt fick jag ofta fläskmed löksås till middag och jag har alltid tyckt att det är jättegott men jag har inte ätit det sedan jag slutade äta potatis
Stektfläskmed kokt potatis och löksås. Jag lyxade till det medsmörstekta färska morötter och grön sparris till rätten, men självklart kan du servera rårivna morötter och kanske en enkel vitkålssallad till istället om du vill hålla dig till det klassiska
Servera den kokta potatisen tillsammans med det stektafläsket och löksåsen. Stek fläsket några minuter på varje sida tills det fått lite färg och är genomstekt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.