Med enkla medelblir det en mycket god ochlite ”lyxig” känsla en vanliglördagseftermiddag. Den kallaromsåsens styrka kan anpassas om man tycker att den är för kraftigt
salt och malen vitpeppar efter smak. ghee att steka i. Vispaihop äggsmet och grädda en tunn omelett, dra av från värmen och lägg lock på stekpannan så smeten stelnar på ovansidan, låt sen svalna helt
IngredienserPortioner. 4 900 g fast potatisRomsås 1 rödlök 2 dl smetana 75 g röd caviar salt och peppar Grönsaker 1 morot 1/2 gurka 1 citron 600 g torskfilé 2 msk smör eller margarin Lägg tilliinköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Haricoverts slängdes i en gryta med kokande och saltat vatten någon minut eller tre innan de togs upp och sköljdes iriktigtkallt vatten så att krispigheten skulle vara
Stek abborrfiléernai smör i en stekpanna. Gör rent stekpannan om det behövs, tillsätt mer smör och stek baconet knaprigt, tillsättkapris så att denna får fräsa med baconet en stund
Det blev en hastigmiddagigår så jag tärnade ner liteöverblivenpotatisi en panna ochstekte köttbullar ochprinskorvi en annan och avslutade med ett gäng stekta ägg när allt var klart
Det här är samma grundreceptet men med en annan kryddning. blandat med. Dom är helt makalöst goda och får verkligenmig som saknat tunnbröd att hoppa upp och ner i taket av glädje
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.