Stekt abborrfilé i tunnbröd med kall ägg- och romsås
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 400-500 g abborrfilé
  • 1 ägg
  • uppvispat
  • 1 dl vetemjöl
  • 1 dl ströbröd
  • Citronpeppar
  • Några citronklyftor
  • Smör till stekning (här SKA det vara smör)
  •  
  • Ägg- och romröra
  • 2 dl keso naturell
  • ½ dl lättcrème fraiche
  • 2 hårdkokta ägg
  • finhackade
  • 2 hackade crabfishpinnar (ej helt nödvändigt men gott)
  • ½ äpple
  • ½ liten rödlök
  • 3 msk stenbitsrom
  • 1 msk pressad citron
  • 1 knippa färsk dill
  •  
  • Till servering
  • 4-8 tunnbröd
  • beroende på hur hungrig man är
  • Philadelphiaost
  • gärna smaksatt
  • Sallad
  • Tomater
  • Citronklyftor

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.