Fräs grönsakerna i lite olja, tillsätt curry-pastan och kokosmjölken och citronsaften, låt allt sjuda 5 minuter, lägg sen i fisken. 2 msk röd-curry pasta
IngredienserGör såhär Tips. Rör ihop och krydda med curry, vitlökssalt, salt och peppar. Ingredienser. Prova exempelvis att tillsätta banan, det blir supergott och passar bra ihop med curryn
Dela torsken i kuber, ca 3x3 cm. Lägg i den tillsammans med broccolin och morötterna och sjud i ca 5 min tills torsken inte är genomskinlig längre. 1 rågad msk currypasta Panang. 1 pkt Alaskan Pollock eller torsk
Snabblagad mat under sommaren är perfekt tycker jag. Man kan givetvis gå hela vägen och göra den med egen kryddmix men jag valde att använda den färdiga kryddmixen Paneng redcurry ifrån Santa Maria
Dela torsken i kuber, ca 3x3 cm. Lägg i den tillsammans med broccolin och morötterna och sjud i ca 5 min tills torsken inte är genomskinlig längre. 1 rågad msk currypasta Panang. 1 pkt Alaskan Pollock eller torsk. 4 tsk olja 1 stor röd lök, hackad 2 citrongrässtjälkar, hackade 1 rågad msk currypasta Panang 400 ml (1 burk) kokosmjölk 1 pkt Alaskan Pollock eller torsk 1/2 färskt broccolihuvud 2 morötter skurna i stavar 4 tsk fisksås 4 tsk limesaft 2 tsk farinsocker 1 1/4 dl hackade jordnötter 1 näve(
Jag har en currykrydda som är ganska stark, så man får smaka på såsen och justera efter det. Du kanske vill ha en stark smak av curry, då är det bara att öka mängden
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.