Jag lagade den här goda gratängen, som jag serverade tillsammans med kokt färsk broccoli. Börja med att strimla köttet och lägg det i en stor skål tillsammans med soya, fond och pressad vitlök
Måste bara börja med att säga att det snöar här idag. Det är så otroligt vackert ute just nu, träden är alldeles snöklädda och solen lyser lite lätt på de med ett rosaaktigt sken nu när den håller på att gå ner
Gratäng medfläskfilé. Bryn dom och krydda med salt och peppar. 600-700 gr fläskytterfilé eller fläskfilé. 3 dl riven ost, med smak. Till 4 personer 600-700 gr fläskytterfilé eller fläskfilé. 3 dl riven ost, med smak
Smaka av med salt och peppar. Ta ur kassler och lök utan att få med alldeles för mycket "spad" häll i 1-2 msk vatten i pannan och riv ner ädelosten, vispa runt tills osten smält, rör då i creme fraiché, grädde och mjölk, låt puttra i 5 min, verkar det tunnt så rör du ut lite mjöl med vatten och blandar i
Täck allt med ett lager baconskivor. Servera med kokt potatis eller broccoli. Lägg kotlettskivorna i en stor ugnsfast form och sätt ugnen på 200 grader
börja med att göra en av dessa såser som för övrigt var fantastiskt goda ( jag gjorde båda). Bryn i stekpanna, krydda med salt, peppar och italiensk salladskrydda
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.