Till gårdagens vegetariska wraps gjorde jag bönbiffar med hasselnötter, som jag gjorde små och avlånga för att få bättre passform till wrapsen, och så hade jag en kall sås gjord på mango chutney och creme fraiche till,
Varmrökt lax med blomkålsris ochmangochutneysås. Vinet i sig var det inget fel på, fruktigt med smak av ananas, päron och citrus, men ihop med rättens rökiga och syrliga smaker skar det sig
Recept på "Indisk linsgryta medmangooch yoghurtklick" (från Lina). En god middag med en kryddig vegetarisk gryta med röda linser som serveras med ris, mm
Denna gång blev det en skinkstek kryddad med rosmarin och enbär. Man kan ge den kärlek på alla möjliga sätt, med kryddor och feta såser och andra tillbehör
Gjorde så otroligt god skinkstek igår och när jag skulle fota maten så gick kameran sönder. Skär upp köttet och servera med den goda gräddsåsen, kokt broccoli och ugnsrostad sötpotatis
Men i stället bjuder jag på mammas skinkstek som är bland det bästa jag vet. För egen del trivs jag med hösten och har ingen ångest för att sommaren har gjort sitt även om det har blåst ganska ljumma vindar den gångna helgen
Lägg även ner skinkstekenoch slå på fond, vatten och krydda med svartpeppar och torkade örter. Jag serverade det kallskurna köttet med potatisgratäng, sallad, olika grönmögelost och en sky/gräddsås med glögg smaksatt med fikon och portvin som fått reducera och koka ett par timmar
Igår var det extrapris på skinkstek, från de svenska gårdarna. Medan kött och grönsaker gottade till sig i ugnen passade jag på att fördriva tiden med studier, artikeln ”Prevelance of and risk factors for childhood overweight and obesity” skulle kritiskt granskas
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.