Tina och skölj av fiskfiléerna och torka av dem med hushållspapper. 3 pangasiusfiléer. Krydda och salta och dubbelpanera dem genom att först doppa dem i vetemjöl, sedan i uppvispat ägg och sist i ströbröd
Ramlade förbi Pangasiusfilé. Pangasiusfilé är förresten bara ett finare namn för hajmal. 2 st Pangasiusfilé (hajmal) cirka 2 tsk salt cirka 2 krm vitpeppar 1 fiskbuljongtärning 2-3 dl vispgrädde Gör såhär
Ingredienser Portioner. 2 dl 1 schalottenlök 1 vitlöksklyfta 1 tsk olja 3 msk strösocker 5 msk balsamvinäger 3 dl rött vin 1/2 dl kalvfond 1 dl vatten 2 tsk maizena majsstärkelse 2 msk smör salt och peppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Smör 5
Hajmal, Vietnamesisk sjötunga, Pangasiusfilé. Det blir en lite krispigare panering med en god smak. En filé ger rätt så mycket mat, en liten kall moja (röra/sås) med mycket lime till blev en perfekt brytning till fisken
Vispa ner sockret, red av med maizena och vispa tillslut ned en klick smör. Koka upp kalvfond, vatten, rödvin och balsamvinäger, salt och peppar, koka i ca 5 minuter
Det här blir en god sötsyrlig sås med kraftig smak som passar till kött av alla de slag. Låt tomatpuré och socker fräsa med och tippa sedan i all vätska + örtkryddor
Min mix idag bestod av några marinerade vitlöksklyftor, ganska mycket inlagda basilika tomater och Pomamore tomater med vitlök & örter, några kuber parmesanost, lite örtolja och balsamvinäger
500 g pangasiusfilé 5 dl grädde 4 msk tomatpuré 2 msk hummerfond 3 dl riven ost 2 pkt bacon Hackad persilja Salt & vitpeppar Lägger fiskfiléerna i den smörad form. - Läs hela inlägget här 500 g pangasiusfilé
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.