Härligt krämig och smakrik fiskgrytamed saffran som passar lika bra till vardags som till fest. Servera den med ris eller tillsätt mer vätska och ät som en matig soppa
Fräs grönsaker och rotfrukter i olivolja tillsammans med saffran och franska örter. Har du några kokta potatisar kvar från tidigare måltid passar det alldeles utmärkt att låta dem koka med några minuter och förstärka grytan
Skär fisken i bitar och lägg i dem i grytan tillsammans med champinjonerna. Hittade ett recept på en fiskgryta i en gammal veckotidning, men som vanligt gjorde jag om receptet efter vad vi hade hemma och det vi gillar att ha i, så detta är min version av grytan
Smaka av med salt och peppar. 1. Sätt ugnen på 175 grader. Ta ut 50 gram smör ur kylskåpet. Skala 4 st potatisar, 1-2 st morötter, 1 gul lök, 3 st vitlöksklyftor och 3 cm ingefära
Fräs grönsaker och rotfrukter i olivolja tillsammans med saffran och franska örter. Har du några kokta potatisar kvar från tidigare måltid passar det alldeles utmärkt att låta dem koka med några minuter och förstärka grytan
Fräs grönsaker och rotfrukter i olivolja tillsammans med saffran och franska örter. Har du några kokta potatisar kvar från tidigare måltid passar det alldeles utmärkt att låta dem koka med några minuter och förstärka grytan
GUL FISKGRYTAMED LAX, TORSK OCH RÄKOR. En jättegod och smakrik fiskgryta fick bli helgens middag. Grytan blir matig och mättande med lax, torsk och räkor och passar perfekt att bjuda vännerna på
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.