Lägg de skalade och tärnade rotsakerna, ingefäran samt lök ochvitlöki grytan. Den anses vara världens godaste svartpeppar och odlas iKampotregioneni Kambodja
Blötlägg lergrytani kallt vatten ca 30 minuter, putsa köttet, blanda alla kryddor i en kopp och strö hälften över köttet, sätt köttet ilergrytanoch strö resten av kryddorna över, skiva löken ochvitlöksklyftornaoch lägg dem på köttet, klicka ut smöret på köttet. Lägg lergrytani ugnen som skall vara kall, sätt ugnen på 225 grader i 40 minuter,vändrostbiffenoch sänk värmen till 175 grader i ca 1 timmeoch 40 minuter. 2 kg rostbiff (400 g). 2 msk chilipulver. 2 msk basilika. 2 msk pepparblandning. 2 msk potatiskrydda. 2 msk paprikakrydda. 2 vitlöksklyftor
Lägg potatisbitarnailergrytan, salta väl och blanda runt. Börja med att krydda kotletterna på båda sidor med spiskummin, chilipulveroch svartpeppar men inget salt ännu
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.