Lägg det varma köttet i dubbla plastpåsar och häll över marinadenoch skyn från köttet. Marinad. garnera medcocktailkaprisoch några kvistar oregano ochtimjan
Bindihoprostbiffenmed steksnöre så den får en snygg form. Som tur var så hade jag varit förutseende och gjort en rostbiffi fredags som bara behövdes skäras upp
Smarrigmarinad som passar bra till både grisoch nöt. Fler recept finnsikategorin ”matrecept ochtips” som du hittar under minpresentationsbildlite längre ned i vänster sidokolumn
Blanda ihopingrediensernatillmarinadeni en kastrull och koka till en simmigkonsistens. Marinad. Skala rotfrukterna, dela dem imindrebitaroch lägg i en ugnsfast form eller på en plåt
Visst är det något specielltmedsista dagen på jobbet innan semestern, man går liksom bara och väntar och känner sig allmänt glad, går och väntar på att klockan ska slå slaget som betyder semester
IngredienserPortioner. 10 1 1/2 kg rostbiff 1 tsk salt 2 krm mellanmalen svartpeppar Marinad 1 dl kinesisk soja 1 1/2 dl balsamvinäger 3 msk flytande honung 3 hackade vitlöksklyftor 1 tsk mellanmalen svartpeppar 1 kruka färsk basilika, timjan eller oregano 1 burk cocktailkapris Lägg tilliinköpslistan Trött på att irra runt ibutiken. Kupongen är laddad Kinesisk soja 20 % rabatt ICAAsia 150 ml Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Asiatiska såser 10 % rabatt Santa Maria 200 - 500 ml Mer info Ladda kupong
Låt såsen sjuda liteoch smaka sedan av med salt och peppar. Red av med vetemjöl eller maizena. Salta och peppra köttet och bryn det runtom i smör på hög värme
I alla fall så både räckte det och blev över av denna örtstekta rostbiff. Brukar servera hasselbackspotatistill ugnsstekt rostbiff, men det har blivithasselbackspotatis en hel del ihöst/vinter så det fickblidillrostadpotatis denna gång
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.