Rostad kalvlägg med ananas och tryffelpuré
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 800 g kalvlägg
  • 5 dl vetemjöl
  • 5 tsk salt
  • 2 krm vitpeppar
  • 1 msk smör
  • 1 msk rapsolja
  • 1 gul lök
  • 1 morot
  • 5 purjolök
  • 100 g färsk ingefära (vikt med skal)
  • 2 dl rött vin
  • 5 l vatten
  •  
  • Potatispuré
  • 700 g mandelpotatis
  • 2 dl mjölk
  • 100 g smör
  • 5 tsk tryffelolja
  • 5 tsk salt
  • 1 krm vitpeppar
  •  
  • Sås
  • 4 dl reducerad sky från kalvläggsgrytan
  • 2 krm ingefära
  • riven
  • 5 tsk salt
  • 5 krm vitpeppar
  •  
  • Sallad
  • 200 g färsk ananas
  • 3 vitlöksklyftor
  • skalade
  • skivade
  • 3 msk olivolja
  • 50 g mangoldskott
  • 50 g rucola
  • 1 spansk peppar
  • tunt skivad
  • 1 limefrukt
  • 2 krm salt
  • 5 krm vitpeppar
  • 1 krm muskotnöt
  • riven

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.