Räkpaj
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Deg
  • 2 ½ dl (150 g) vetemjöl
  • 100 g smör eller margarin
  • 1 ½ msk kallt vatten
  • ½ krm salt
  • ½ tsk brun farin (Dansukker)
  •  
  • Fyllning
  • 4 gelatinblad
  • 2 dl crème fraiche
  • 2 dl kesella
  • ½ tsk salt
  • ½ tsk strösocker
  • 1-2 msk finriven pepparrot
  • 300 g rensade räkor
  • 4 hårdkokta ägg
  • hackade
  • 1 dl fint strimlad purjolök
  •  
  • Garnering
  • 100 g skalade räkor
  • Citron
  • Dill

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.