Den här supergoda tonfiskgratängen gjorde jag för första gången i 7. an på hemkunskapen. -) Jag fullkomligt älskar den, tyvärr blir det inte så ofta jag lagar den då min man inte alls gillar tonfisk
Pommes duchesse. Skala och skär potatisen i delar. Koka i saltat vatten tills den är mjuk. Pressa potatisen och blanda ner smör, äggulor, mjölk, salt, peppar och riven muskotnöt
Hacka löken och fräs i en klick smör i en gryta tillsammans med 1 pressad vitlöksklyfta. Ha i crème fraiche, grädde, de soltorkade tomaterna och spadet
Jag har kommit in i ett riktigt fiskstim. Lagar den ena goda rätten efter den andra. Här kommer ett riktigt gott recept, som samtidigt är otroligt enkelt
Tonfiskgratäng (2 personer). . 2 portioner kokt pasta1 st tonfiskburk1 st. gul lök. 10 st. körsbärstomater eller 1 st vanlig tomat2 dl crème fraiche med smak av örter och vitlök1 dl riven ostsalt och peppar efter smak
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.