Superenkel och god potatissallad, påminner om tsatsiki. FärskpotatisTurkisk yoghurt, mängd beroende på hur krämig man vill ha salladenVitlöksklyfta/orGurkaFlingsaltSvartpeppar, nymaldSvarta Kalamata oliverKoka potatisen och låt den svalna något
Dela potatisen och blanda med senapen. Skiva rödlök, tomater och rädisor och blanda ner i potatisen. Hyvla över ost och rör om Receptet kommer från recept
Denna är min nya favorit när det gäller potatissallad, den är otroligt god och väldigt fräsch. Vi hade den på midsommarafton till det grillade köttet på kvällen, det blev en hit
Tog du för mycket kryddor så blanda ner mer gräddfil/crème fraiche och/eller majonnäs. Blanda alltsammans ordentligt innan potatisen tillsätts (eftersom potatisen är mjukare och lätt går sönder vill man röra så lite som möjligt när man tillsatt den
Till de tunna revbensspjällen (ribs) åt vi en klassisk och god potatissallad. Självklart blev det grillat även i dag nu när både solen och värmen verkar ha hittat hit
1 1/2 kg färskpotatis eller delikatesspotatis, kokt och delad i 4 delar. 16 salladslökar, skivad. 11 knippe rädisor, i fyra delar. 1salt, pepparBlanda den kokta potatisen, salladslök och rädisor i en skål. 1Rör försiktigt ner dressingen i potatisblandningen
Varje sommar brukar jag göra minst en omgång av denna potatissallad. Salladen blir som allra bäst om man gör den några timmar innan den ska ätas eller helst dagen innan
4 800 g potatis 3 schalottenlökar 1/2 dl hackad dill och persilja 1 - 1 1/2 msk kapris Sås 1 msk vinäger 2 tsk fransk senap 1/2 tsk salt 1 krm svartpeppar 1 krm socker 3 msk raps- eller olivolja 1 msk vatten Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.