Porterkokt högrev med rotfruktscrème, brynt lök och inlagda dillgrönsaker
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 800 g högrev
  • putsad i portionsbitar
  • 33 cl porter
  • 1 dl kalvfond
  •  
  • Rotfrukterna
  • 3 kg morot
  • 3 kg palsternacka
  • 3 kg kålrot
  • 40 g smör
  •  
  • Brynt lök
  • 4 gula lökar
  • 1½ msk matolja
  •  
  • Inlagda dillgrönsaker
  • 250 g slanggurka
  • 15 rädisor
  • 200 g blomkål
  • 200 g morötter
  • 200 g vitkål
  • 2 dl vatten
  • 1 dl honung
  • ½ dl ättika
  • ½ dl finhackad dill
  • 1 msk riven ingefära

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.