Pitabrödmed kycklingfärs och vitlöksås. Inser att det är alldeles för mycket begärt att de ska vara sugna på samma sak så jag slänger in förslaget medpitabröd
Smaka av med salt. Häll i olivoljan och rör couscousen fluffig. Hacka lök och vitlök. Blanda i chili, apelsinskal, ingefära, katrinplommon och mynta i couscousen
Smaka av med salt. Häll i olivoljan och rör couscousen fluffig. Hacka lök och vitlök. Blanda i chili, apelsinskal, ingefära, katrinplommon och mynta i couscousen
Fyll bröden med köttfärs, hummusoch grönsaker. Skölj kikärterna och mixa dem tillsammans med olivolja, pressad vitlök, citronsaft, salt, peppar och eventuellt en skvätt vatten om för lagom lös konsistens
Smält smör i en stekpanna och stek kycklingfärsen. Rör i koriander på slutet och servera direkt. 1 paprika, i bitar (en halv röd och en halv grön tog jag). Efter några minuter tillsätt den röda löken, kryddor och currypasta, fräs runt i ca 5-8 minuter. Häll i kokosgrädden och låt puttra i 5 minuter. Tillsätt övriga grönsaker och puttra vidare i 5 minuter till
Igår gjorde de glutenfria pitabröd, men här blev det, lchf pitabröd istället. Klä en braspanna med foliepapper, och häll kyckling och marinaden i formen
Så idag blev det ”Kyckling fylld med chili och vitlöksröra”. Dela med dig av inlägget. Fast kallt har det varit, kollade in till växterna i växthuset och där var det varmt och skönt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.