Smält en stor klick smör i pannan och ha ner laxfiléerna. Skär bort skinnet från laxen om den har det. Skrapa sedan ner allt i skålen med soltorkade tomater
Till laxen serverade jag en varm sallad och en kall citrussås med rödlök. Den här laxen som jag gjorde har ett täcke av soltorkade tomater, spenat och fetaost, en riktigt bra kombo
Krydda laxenmed chilipulver, vitlökspulver, vitpeppar, salt och persillade (för den med mycket kryddor i skafferiet kan man även hälla på aromat, ingefära och cayennepeppar)
Täck bottnen på en djup ugnsfast plåt med färsk spenat, du får känna av hur mycket du vill ha personligen men tänk på att den sjunker ihop väldigt mycket när den tillagas
Salta och peppra laxen, fördela fetablandningen i snitten. Hacka tomateroch oliver, blanda med fetan. Klipp lite färsk timjan över och servera med en gryn- eller bönsallad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.