Och jag gillar den här mustiga såsen med kyckling, massor av svamp, bacon, squash och färsk oregano. Eller så steker man på färska kycklingfiléer, skivar och låter puttra med i såsen
Pastasåsmed färskost, svamp, purjolök och grönkål. De nyskördade grönsakerna fick ingå i denna krämiga och goda pastasås, som vi käkade till middag igår
Servera direkt med den nykokta pastan, lite flagad ost och en god sallad. Blanda till sist ner kräftstjärtarna i svampsåsenoch låt dem bli varma utan att koka
Smaka av med salt och peppar. Ansa och dela svampen. Skala och grovhacka löken. Smula över fetaosten. Garnera grytan med några kvistar oregano och servera med en grönsallad, ris eller potatis
Igår gjorde jag en matig couscoussallad av det som fanns hemma och serverade med en kall vitlöksås. Tillsätt ruccola/spenat och smula sedan över fetaosten, lägg även i oliver om du vill ha det
400 g pappardelle 2 bananschalottenlökar, skalade och finhackade 1 röd chilifrukt, finhackad 2 citroner, finrivet skal och saft 0,75 dl olivolja, mild 2 g äggula 150 g fetaost 400 g svamp, t ex skogschampinjoner eller kantareller 1 kruka färsk dill, hackad salt peppar olivolja, till stekning
Bre ut tomatpurén på knäckebrödet och lägg på toppingen som på en vanlig pizza. Skär pizzan direkt när den kommer ut från ugnen då den är lite "mjukare" då än om den får stå och svalna en stund
Bryn kycklingen runt om i en stekpanna tillsammans med smör, hackad vitlök och salt och peppar. Ringla smör i en ugnsfast form, lägg i kycklingen och strössla över svamp
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.