Bryn kycklingfiléerna i resten av oljan i stekpannan och krydda med salt och peppar. Toppa med krasse (vet dock inte vart krassen tog vägen på bilden…)
Börja med att steka kycklingen med vitlöken så det får färg runt om. Lägg sedan i paprika, zucchini, salladslöken, buljongen, krossade tomater, creme fraiche och alla kryddorna
Servera med ris och en fräsch grönsallad. Skölj och skär paprikan i strimlor. Den här kycklinggrytan blev direkt en favorit här hemma, både hos stora och små
Dragon och dijon tycker jag är bra smaker tillsammans, så också i denna pastasås. Pastasås. Det är då bra med snabba maträtter som inte kräver en massa fix och trix
Krydda med salt och peppar. Servera grytan med ris eller med hemmagjorda klyftpotatis. Blanda i paprika, matgrädde, buljongtärningen, vatten och balsamvinäger, låt allt koka ihop några minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.