Frysta ärtor är något vi tidigare har använt i pastasåser, bland annat tillsammans med räkor, varmrökt lax och kallrökt lax, och denna gången fick dom sällskap av rökt sidfläsk
Eftersom lasagnen med champinjoner och ädelost, som ni fick recept på för ett tag sedan, blev kanongod och gillades av alla i familjen så valde jag att använda i stort sett samma ingredienser i denna pastasås
Servera med nykokt pasta och en sallad. Ev färskost med vitlök (eller annan smak om man föredrar det). Klipp baconet i bitar och stek i stekpanna på rätt hög temp
(stekt bacon i strimlor). Lägg sist i ärtornaoch låt dom bli varma. Krydda med örtkryddorna, ta lite i sänder och smaka av vartefter salta och peppra, smaka av
En krämig pastasåsmedbaconoch champinjoner går fort att göra och uppskattas av hela familjen. Koka pastan enligt anvisningarna och rör sedan ner den i pastasåsen
Det här receptet är ett ypperligt exempel på när man blandar ihop massa ingredienser som man tycker är goda och som sedan slutar i en riktigt lyckad pastasås, jag älskar't
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.