Tiden verkligen bara rusar iväg och vi är redan i mitten på januari. Som ni märkt har det inte blivit några recept här på ett tag och den enkla anledningen är helt enkelt att tiden inte funnits och dessutom lite brist på inspiration som jag nu hoppas vill infinna sig till fullo igen
Jag och min familj tog en tripp till Blekinge skärgård där vi hyrde en båt och fiskade torsk. Min son har aldrig åkt båt eller fiskat förut och han älskade det
Här har vi gottat oss i sol, god mat och trevligt. Tanken var att vi skulle eldat en påskbrasa med, men vi valde att avstå pga värmen och för att ett hus några km härifrån totalförstördes i en brand på lördagsmorgonen, som tur var kom ingen till skada
Koka ihop sockerlagen och låt svalna. Skala och kärna ur mangon, mixa fruktköttet och ta ur passionfrukten och pressa ur allt som finns i den mot en sil så att du slipper kärnorna
Det ska vara gult och sött på påsk, här är en skapelse av både mörk & vit choklad samt mycket passionsfrukt, en självklarhet när jag fick i uppdrag av Löfbergs Lila att skapa en god påsktårta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.