Lite fredagspyssel i köket och det blev en favorit i nytappning, nämligen parmesanpanerad gösfilé med ugnsbakade tomater, bacon, blomkålsmos och spenatsalladen från Trines matblogg
Idag lagade jag ett äkta Viktväktar recept. Händer inte så ofta att jag fastnar för deras recept, är ju liksom därför den här bloggen har kommit till, men det här var riktigt gott
E. t. g. e. n. i. k. o. m. p. å. b. a. u. r. c. h. s. x. l. ä. ,. d. J. ö. v. j. f. A. I. (. 4. ). 1. -. 2. /. 3. S. y. 5. &. T. 0. K. H. M. V. R. L. 6. 7. N. d l. m m
Det här är det absolut saftigaste och godaste kycklingbröst jag har ätit. Hemligheten är sous vide på en relativt låg temperatur - 62 grader i 2 timmar
Fyllda kycklingbröst. Skär ett djupt snitt i kycklingbröstfiléerna så de går att vika upp. Fördela fyllningen på kycklingbrösten, vik ihop dem och stäng igen med tandpetare
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.