Dekorera med lite hallon, blåbär och gärna lite mynta. Blåbär. Pannacotta. Lägg gelatinbladen i blöt. Skär ett snitt i vaniljstängarna och skrapa ur fröna
Pannacotta. Smält geléhallonen i lite av grädden tillsammans med vaniljstången. Häll upp pannacottan i 8 glas och låt stå kallt cirka 4 timmar, eller tills de har stelnat
Pannacotta. Med smak av vit choklad och lime. Skiva jordgubbar och blanda dem med passionsfrukt. Pannacottamed smak av vit choklad och limeca 4 port5 dl vispgrädde100 gram vit choklad3 gelatinplattorrivet skal från en limefruktKoka upp grädden
Min mor fyller 47 år idag och det firades med hemmagjorda tapas (som tyvärr inte fångades på bild, vi var för hungriga hehe) och till efterrätt blev det en riktigt smarrig pannacotta. Om du har frysta hallon, tina dessa och blanda sedan runt med cirka 2 tsk strösocker och 1-2 tsk limejuice. Ungefär 5 minuter innan servering, ta fram pannacottan och toppa med de limemarinerade hallonen
pannacottamed vit choklad och en massa härliga bär, kvällens efterrätt. Har gjort denna förut men då bara med passionsfruktskärnor som topping men blev så inspirerad av våra vänner med rådjurskidet som vi hälsade på för några helger sedan då hon toppat med allehanda bär att jag tänkte att det ska jag göra
Vit chokladpannacotta100 g vit choklad 1 dl gelésocker, multi 5 dl vispgrädde 1 msk vaniljsocker. Limemarinerad frukt250 g blandad frukt, och bär (t ex jordgubbar, kiwi, äpple och blåbär) 1 kruka färsk mynta 0,5 dl ljust muscovadosocker 1 limefrukt, saften
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.