Pangasiusrulader med svenska smaker.
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 filéer Pangasius
  • 50 g rumstempererat smör
  • 1 msk finhackad dill
  • 1 msk finhackad gräslök
  • 1 msk finhackad persilja
  • 1 msk finhackad salladslök
  • Ett par droppar worcestershire-sås
  • 1 msk ströbröd
  • 1 msk vetemjöl
  • 1 msk riven västerbottenost
  • 4-5 msk brynt smör
  • 2 dl hummersoppa
  • (Campbells)
  • 5 dl tjock grädde
  • 5 dl vitt vin
  • 8 ansjovisfiléer
  • 16 kräftstjärtar i lag
  • 1 uppvispat ägg
  • Salt
  • Nymalen vitpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.