Servera pajenmed en klick sås och en god sallad. Strö spenat, laxoch lök i pajskalet. Blanda ihop ingredienserna till en smidig deg och tryck ut i en pajform
Frågan är bara vad jag ska göra med den halva paj som blev över. Det är klart den godaste citruspaj jag någonsin ätit, precis lagom krämig och varken för söt eller för sur
Lägg lax, blomkål och purjplök i det förgräddade pajskalet. Pajdeg. Servera med en fräsch sallad. Skär blomkålen ochlaxen i mindre bitar och hacka purjolöken
Marinera lax en med örtsalt, persillade, sweet chili och svartpeppar. Och när man serverar den med en gräddig sås, grillad citronoch salt baconlindad sparris, ja, då är måltiden fulländad
Varmrökt lax, gräslök, dill ochcitron i en pajdeg som var den absolut bästa degen som sett insidan av vår ugn, det degreceptet kommer vi absolut att använda oss av fler gånger
Servera laxenmed pressad potatis, riven pepparrot, citronklyftor att pressa över fisken och sugarsnaps som du sköljer av och snabbt fräser några minuter på hög värme i lite smör med salt och svartpeppar
Pensla laxenmed lite olja på båda sidor. Krydda med salt och peppar och pressa över citron. Lägg 1 msk tapenade oliver och kapris på varje laxbit. 600g laxfilé i portionsbitar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.