Värm upp olivolja i en kastrull och lägg i gurkanoch ärterna hastigt så de bara blir lite varma, avsluta med att hälla över dressingen och smaksätt med hackade mynta, salt och peppar
Håll vitkålen varm i en skål med folie på medan du steker köttet. Varmrätt. Börja medpotatiskakan. Klä in en springform med bakplåtspapper i botten och runt kanterna
Varm choklad med skumtomtar och vit choklad. Innan jag drog iväg till jobbet imorse passade jag på att experimentera i köket och jag tänkte delge er det lilla ”recept” som jag fixade med
det som är kvar av baconröranskivade tomaterriven ostStek baconet och i med skivad purjo och svamp. Mosa ihop de kokta äggen med resten av ingredienserna i äggröran
Stek oxrulladerna i en stekpanna på medelhög temperatur i smör och olja. Rulla ihop lövbiffarna, bind upp med bindgarn och en kvist timjan för varje rullad
Håll köttet varmt. Oxrulladerna fylldes med bacon, vitlök och chili. Oxrullader är klassisk husmanskost, även om jag denna gången inte fyllde dem med en lika klassisk fyllning
Häll upp i en kopp och toppa eventuellt med vispad grädde och pytte lite kakao. Men nu hade jag en förpackning kokosmjölk extra creamy öppnad så jag testade att göra varm choklad på den och en smoothie
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.