Efter gårdagens galna tempo är jag helt slut och dessutom är det världenshäckaväder ute, så jag planerar att ligga på soffan, kika på någon serie varvat med fotokurs och trycka i mig den lilla biten som finns kvar avden gudomligt goda bankakan jag bakade för någon dag sedan
F. ö. r. e. n. t. i. d. s. a. f. c. k. j. g. m. l. ä. u. å. o. V. p. v. ,. B. G. é. h. (. ). S. b. H. A. R. I. 6. 0. -. 8. C. è. 1. M. P. x. 2. 5. 4. 3. y. ½. L. T. K. U. Ä. g r. d l
Ha kokosolja i en stekpanna och ha pannan på medelvärme. LINSRÖRA MEDENTOUCHAV INGEFÄRA. Med hjälp aven mandolin, vass kniv eller osthyvel – skär långa remsor avauberginen
Smaka avigenmed ev salt och peppar Ev red medmaizena. Gör sedan såsen- Finhacka en stor schalottenlök eller två små och stek i gryta med fett ska inte få färg bara mjukna
Jordgubb – och lingomsylt medentouchav svartpeppar. Koka ihop jordgubbar och lingon meden skvätt vatten i en kastrull på medelvärme värme tills det tjocknat
Riktigt god och uppfriskande, min favoritav de shakes jag brukar göra. mynta efter smak och tycke. Enligt blir detta recept för 4 port ca 175 kcal varav 18 g protein och 15 g kolhydrater. 2 dl mango och blåbär (jag köper fryst, lösvikt). 2 dl mango och blåbär (jag köper fryst, lösvikt)
Koka upp denigenoch red avdenmedmaizenaredning till en simmig konsistens. Den här gången fick jag med mig några härliga skivor hängmörad utskuren biff hem, ett riktigt mört kött med rejäl fettkappa och fin marmorering
Idag så har det stått en järngryta och puttrat på spisen i några timmar när mina grytbitar har fått koka riktigt möra, en härlig smak får det av att långsamt puttra med vin, lök, morötter och palsternacka
Sikta ner mjölblandningenoch blanda meden slickepott, rör slutligen ner chokladknapparna. När jag skulle på första castingen i hela Sverige bakar så skulle man ha med sig något bakverk och då tog jag med de här
B. j. u. d. e. r. p. å. n. a. g. o. f. s. t. m. l. i. h. ä. E. ö. v. b. y. k. R. c. H. M. ,. x. é. 4. 8. 0. G. 1. L. K. 2. S. 7. 5. 3. T. 6. P. /. (. ). O. V. C. D. A. s j. k g. d l
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.