Oxfilé med basilika och parmesanpotatis, citrongräddsås och grillade grönsaker
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Parmesanpotatis
  • 800 g skalad
  • mjölig potatis
  • 1 kruka basilika
  • 4 dl parmesanost
  • 2 äggulor
  • ½ dl olivolja
  • 1½ tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • Sås
  • 2 msk socker
  • 3 msk färskpressad citronjuice
  • 3 dl hönsbuljong
  • 2 dl vispgrädde
  • 3 msk maizena redning för ljusa såser
  • ½-1 tsk salt
  • ½ krm vitpeppar
  • ev några droppar citronjuice
  •  
  • Kött
  • 800 g oxfilé
  • 1 tsk salt
  • ½-1 krm svartpeppar
  •  
  • Grönsaker
  • 1 gul zuccini
  • 1 grön zuccini
  • 2 portabellosvampar
  • 1 röd paprika
  • 1 gul paprika
  • ½ tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • Olivilja att pensla med

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.