) Tills dess, håll till godo medOrientaliskwok. Igår var det mannen som stod för matlagningen och medans han stod och wokade passade jag på att förbereda kvällens middag
Skiva rödlöken tunt, dela paprikan och tomaterna i större bitar, (Jag brukar skära bort tomatens kärnhus) och fräs detta tillsammans med smörklicken som är kvar och saltet
Det som gör den här woken alldeles magisk är såsen på soja, honung, ingefära, risvinäger med mera. Här kommer hemligheten hur du får till woken så att den smakar sådär direkt hämtad från thaistället
servera woken i rostat pitabröd med lite sweet chili blandat med creme fracihe. Man kan även ha frysta wokgrönsaker i som man också steker upp, men jag har problem att hitta en blandning som inte innehåller baljväxter eller vattenkastanjer
Strimla paprika och purjolök, fräs i rikligt med smör. Tillsätt de skalade scampiräkorna till grönsaksfräset, och stek tills de är rosa och "knorrat" ihop sig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.