Det blir minst lika gott (jag tycker godare) och det blir mycket nyttigare och bättre för magen. Eftersom det redan är en ganska hård kombination för magen att smälta med kyckling, jordnötter och banan tycker jag det är onödigt att slänga på grädde också
Lägg upp salladen på ett stort fat och toppa medtofuskivor och strö över sesamfrön. Sallad. Skölj och dela gurkan på längden och gröp ur det vattniga med en sked
Det började med att jag skulle göra ett nyttigt reportage för tidningarna jag skriver för. Fördela salladen på två tallrikar eller ett serveringsfat, toppa med övriga ingredienser
Lägg upp salladen på ett stort fat och toppa medtofuskivor och strö över sesamfrön. Sallad. Skölj och dela gurkan på längden och gröp ur det vattniga med en sked
Toppa sedan salladenmed sötpotatis, panerad tofu och kokosgrädde (vispa den tjocka delen av kokosmjölken med en elvisp Om någon missat det här med kokosgrädde
En ljuvlig salladmedlimedressing och panerad tofu. Servera tofubitarna till salladen. Precis som utlovat kommer här receptet på salladen jag gjorde av grönsakerna vi köpte på Tjärnviks gård som jag skrev om igår (klick)
Toppa sedan salladenmed sötpotatis, panerad tofu och kokosgrädde (vispa den tjocka delen av kokosmjölken med en elvisp… Om någon missat det här med kokosgrädde
Lägg ris i botten, toppa medsallad och lägg sedan på tofu och ringla över lite dressing. Sallad, dressing och ris kan man göra i en stor sats och det håller sig bra till nästa dag också
Det är alltid gott mednyttiga och färska ingredienser. För mig funkar en tallrik medsallad bra som en enda rätt och en enkel sallad är även god som tillbehör till det mesta
Här gjorde jag en nyttigsalladmed gröna sparris och fullkorns couscous. Sparris passar utmärkt i många nyttiga maträtter som soppor och sallader men även som ett gott tillbehör till kött, ägg eller fisk
Här gjorde jag nyttigsalladmed aubergine, blomkål och bulgur med grekisk fårost. Bulgur är mycket nyttig och jag använder den i min matlagning väldigt ofta
I Japan har jag aldrig sett den typen av tofu, men jag tycker det går bra med italienska. Så jag köpte den och provade med rucola och kluven morot med balsamvinäger och olivolja för lunch att servera med bröd
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.