med paprika & chili. Tvätta paprika och purjolöken noga. Skär kassler och paprika i stora tärningar. Bryn kasslern i het gryta, tillsätt paprika, schalottenlök och purjo och låt det steka med ca 5 minuter utan att ta färg. 1 röd paprika. 1 grön paprika
Såser är en riktig smakhöjare det som jag inte alls vill vara utan. Idag ville jag göra någon jag inte gjort på länge och tittade i Myllymäkis kokbok "Såser"
420 g 5-minuterssill. Pesto1 kruka basilika 2-3 klyfta vitlök 1 bit parmesanost, fint riven, ca 1 dl 50 g pinjenötter, rostade ca 1 dl extra virgin olivolja salt (efter smak) svartpeppar, nymalen (efter smak)
Kött -. Sås. Godaste pepparsåsen. Mars 21, 2015 17. 46. Ikväll lyxade vi till det med varsin rejäl oxfilé. Den var gudomligt mör och det kändes extra bra att den kom från ett slakteri i närheten
Blanda ner paprikastrimlorna, lagerblad, tomatpuré, crème fraiche, grädde och vatten. Jag använde grön och orange paprika men det är helt och hållet en smaksak
Som lovat kommer nu receptet på den underbart goda oxfilépastan vi gjorde i fredags. Det är det godaste jag ätit någonsin, så det är verkligen ett recept jag tycker att man bör prova
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.