4 4 port pasta (gärna tagliatelle) 3 vitlöksklyftor 250 g körsbärstomater 1 msk olivolja 400 g bladspenat 380 g stora vita bönor 150 g fetaost 1/2 citron salt och peppar Lägg till i inköpslistan
Nu lagar vi dessa plättar minst en gång i veckan, och det ör alltid strykande åtgång på dom. Men Lille-Skutts plättar blev han förtjust i direkt, till sina föräldrars glada förvåning
Jag har testat de här små knytena tidigare, de är fyllda medspenat, lök ochfetaost men nytt för den här gången är att jag stoppade i färsk mynta också - ett bra drag visade det sig, det blev riktigt gott
Krydda med salt och peppar. Fräs spenaten i smöret. Blanda grädde och ägg i en skål. Smula över fetaosten. Servera med en god sallad och exempelvis en bönröra på stora vita bönor
Lägg dem på ett fat med bakplåtspapper på och häll på rapsolja. Jag och Fanny älskar att gotta oss, gärna varje kväll men vi väljer alltid lite nyttigare allternativ
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.