Marinerad fläskfilé i rödvinssky
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 kg fläskfilé
  • 5 tsk salt
  •  
  • Marinad
  • 2 vitlöksklyftor
  • finhackade
  • 2 tsk rosmarin
  • 2 lagerblad
  • smulade
  • 5 tsk svartpeppar
  • 1 dl olivolja
  • Chiliolja
  • 2 torkade röda pepparfrukter
  • 1 vitlöksklyfta
  • finhackad
  • 1 schalottenlök
  • finhackad
  • 1 dl mild olivolja
  •  
  • Rödvinssky
  • 4 schalottenlökar
  • 2 msk smör
  • 5 dl strösocker
  • 6 dl rödvin
  • 6 dl köttbuljong
  • 6 vitpepparkorn
  • 2 lagerblad
  • 1 krm svartpeppar
  • 75 tsk salt
  • 2 tsk maizena majsstärkelse
  • 2 tsk kinesisk soja
  •  
  • Grönsaker
  • 200 g ostronskivling
  • 1 schalottenlök
  • 1 msk smör
  • 1 krm salt
  • 5 krm svartpeppar
  • nymald
  • 200 g färsk grön sparris
  • Potatis- och kålrabbigratäng
  •  
  • Gräddkräm
  • 3 dl vispgrädde
  • 1 st lagerblad
  • 5 tsk rosmarin
  • 1 st vitlöksklyfta
  • pressad
  • 1 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 2 baconskivor
  • 800 g potatis
  • 250 g kålrabbi

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.