Marianne tryfflar. 11 november 2015, 16. 27. Hej igen. I dag såg jag att det var "chokladens dag" och vill man fira det lite extra ikväll så kan jag varmt rekommendera dessa goda tryfflar som smälter i munnen
Ugnsvärme 175 grader. Rör eller vispa fett och socker vitt och pösigt. Rör ner ett ägg i taget. Blanda ihop de torra ingredienserna och rör ner dem i smeten
. "Superenkel, beroendeframkalland och tokenkel" står det i min receptbok, bredvid den här kakan. Det säger väl allt om varför den passar så väldigt bra in på januaris tema för "Månadens sötsak" på Söta saker, som är "klassiker"
Hej alla mina kära läsare. här är det igen lite dålig uppdatering. Fullt upp med husköp, inkommande flytt, hästar vi gjort oss av med, höns ska bort, packning, och sen har vi juh åxå smärtkliniken som jag går på två dagar i veckan
Julfudge 3 dl grädde3 dl socker1 dl ljus sirapKokas till ca 120 grader. Tror att det är den här, en del kallar Maraboufudge, då använder man mjölkchoklad, men det tycker jag blir för sliskigt
De här rutorna bakade jag åt min svärmor till helgen. Till skillnad från en vanlig toscakaka består toscatäcket här av mandlar och nötter istället för bara mandel
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.