Barnmat från ca 6 månader. Hajmalsfile i ugn med citrontäcke ca 4 port2 hajmalsfileer1 dl vattenrivet skal av 1/3 citron2 citronskivor2 msk hackad dill (fryst)3 msk osaltat smör1 1/2 dl fryst majsett par frysta broccolibuketter2 dl färdigkokt dinkelkornTina hajmalsfileerna, dela dem och lägg dem i en liten ugnsform. Barnmat från ca 6 månader. Hajmalsfile i ugn med citrontäcke ca 4 port
Här kommer ett recept på en smarrig renskavsgryta för barn från 6 månader. Barnmat från 6 månader. Här kommer ett recept på en smarrig renskavsgryta för barn från 6 månader
Barnmat från ca 6 månader. Hajmalsfile i ugn med citrontäcke ca 4 port2 hajmalsfileer1 dl vattenrivet skal av 1/3 citron2 citronskivor2 msk hackad dill (fryst)3 msk osaltat smör1 1/2 dl fryst majsett par frysta broccolibuketter2 dl färdigkokt dinkelkornTina hajmalsfileerna, dela dem och lägg dem i en liten ugnsform. Barnmat från ca 6 månader. Hajmalsfile i ugn med citrontäcke ca 4 port
När vi hade middagsgäster i helgen serverade vi en otroligt god cheescake med nutella i som vi hittat recept på hos en annan matbloggare, Växelhäxan från Norrland
400 g krossade tomater5 dl vatten2 potatisar2 morötter1 lök2 vitlöksklyftor2 grönsaksbuljongtärningar2 lagerblad1 tsk timjan1 tsk oregano2 tsk paprikapulver2 msk chilisås1 röd paprika1/2 squash1 b vita bönorSkala potatis och morötter och dela i mindre bitar. 400 g krossade tomater
Knåda och dela den i 4 delar. Grädda limporna nederst i ugnen i ca 40 minuter. 4 tsk salt. Ugn. 200°. Smält fettet, häll i mjölken och värm till ca 37°
från Västerbotten" för att den innehåller västerbottensost. Matjessilltårta från Västerbotten ca 10 bitar. 4 kokta kalla potatisar (mindre stl). 3-4 kokta ägg. 4 kokta kalla potatisar. 3-4 kokta ägg
Sötman från purjolöken ska komma fram, ingenting ska brännas och bli beskt. För 4-5 personer. 4-5 vitlöksklyftor. Skala och skiva potatisen i 3-4 mm tjocka skivor. 4. Låt grädda 30-45 minuter beroende på ugn och form. 4-5 vitlöksklyftor
Dom absoluta favoriterna kommer från walkers. Shortbread175 gram smör rumsvarmt50 gram florsocker175 gram vetemjöl50 gram maisenamjöl1/4 tsk saltarbeta samman allt till en deg och rulla till en rulle och plasta in och lägg i kylen över natten. 1/4 tsk salta
Blanda allt till en deg. Arbeta den ordentligt så den blir riktigt smidig. Dela degen i 10 lika stora bitar och kavla ut dem i omgångar, mjöla bordet om det behövs
4 bitar torskfilé. 4 bitar torskfilé vatten + salt 1 pkt sparris 1 st musslor burk i vatten 300 g räkor med skal Stuvning. 225° Det här behövs för ca 4 port
Även dagens recept är hämtat från en kollega i matvärlden, en tjej som befinner sig på andra sidan jordklotet, närmare bestämt Singapore, en av våra absoluta favoritstäder faktiskt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.