Efter en rejäl middag så är det alltid gott med en fräsch och enkel efterrätt. Då passar den här mangoglassen alldeles perfekt, för den är ju allt det där
Servera gärna med färska mangoskivor. 1 tsk vaniljsocker med äkta vanilj. Låt mangon rinna av ordentligt och kör den sen i en mixer tills det är en slät massa
Jag lät den frysta mangon halvtina innan jag mixade den till en fin puré med mixerstaven. Mangoglass. Gör av olika frukter och bär, och du kan äta glass med gott samvete
H. i. t. a. d. e. f. r. y. s. m. n. g. o. p. u. é. h. ä. k. c. v. l. ,. b. -. ). å. j. x. M. 2. 5. ö. 3. %. 6. 1. 0. G. B. V. T. 8. K. F. N. R. –. 4. d l
Ingredienser Portioner. 4 1 paket fryst mango (à 250 g) 2 1/2 dl kvarg vanilj juice av 1 lime Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
(Nästa mission blir att testa tillsammans med havtorn eller typ passionsfrukt. Fram med matberedaren och lägg i 250 gram fryst mango, 1 halv kall banan och 1/2 dl kokosmjölk
Vi har exprimenterat en del här hemma med olika typer av glass för att få variation. Blandade i lite kokosflingor också vilket passar bra ihop med mango
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.