Mandel- och rosmarinpanerade bergtungsfiléer med ananas- och tomatsås
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 8 fina bergtungfiléer (ca 500 g)
  • 1 äggula
  • 1 dl mald sötmandel (½ dl omald)
  • 1 msk färsk
  • hackad rosmarin
  • 1 tsk salt
  • 1 krm nymald svartpeppar
  • 2 msk smör
  • 2 msk olivolja
  •  
  • Gravade tomater
  • 8 tomater
  • 1 tsk socker
  • 1 tsk salt
  • ½ ask krasse
  •  
  • Ananas- och tomatsås
  • 1 färsk skiva ananas (ca 2 cm)
  • 3/4 burk hela tomater av hög kvalitet (300 g)
  • 1 dl hösbuljong
  • 1 krm salt
  • ½ krm nymald svartpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.