Fräs champinjoner, lök och vitlök i olivoljan och låt det bli färdigstekt på medelvärme. Låt koka på låg värme medan du kokar pastan och steker kycklingen
Häll upp smeten i en smord och ströbröad form, gärna med avtagbara kanter. Blanda mjöl, socker, kakao, vaniljsocker, ägg, sirap och smöret till en jämn smet
Ringla över rikligt med grillolja. Servera med ris och sallad. När 10 min av tiden i ugnen är kvar tag ut formen och fördela créme fraichen mellan kycklingbitarna , vill man ha en fastare sås kan man reda med lite mjöl
Då kan man syssla med annat under tiden. Den är med andra ord perfekt vardagsmat. Blanda sedan allt med makaronerna och häll över det i en ugnssäker form
Inte är det ofta som vi käkar makaronipudding i köket, vi kom fram till att det har vi inte gjort sen i april då vi lagade till en vegetarisk variant med indisk kryddning, här kan ni läsa mer om den
Orkar inte med detta, vill så gärna träna. Söndag i Luleå med spöregn och 4 plusgrader. Körde backträning och lite utegym med familjen i fredags, första gången efter ännu ett sjukuppehåll på 2 veckor
Ligga på soffan, baka och sitta och virka tillsammans med mamma, till exempel. Perfekta att ha när man ska bjuda på buffé, men allra godast tycker jag de är till frukost med en klick smör och en skiva ost
Men i stället bjuder jag på mammas skinkstek som är bland det bästa jag vet. För egen del trivs jag med hösten och har ingen ångest för att sommaren har gjort sitt även om det har blåst ganska ljumma vindar den gångna helgen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.